سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم یکشنبه 18 شهریور 1403
اقدامات انجام شده در واحد بهداشت پتروشیمی اروند :
1- هماهنگی و برنامه ریزی با مراکز طب صنعتی جهت انجام معاینات ادواری ، بازگشت بکار و بدو استخدام کلیه پرسنل و همچنین پیگیری کلیه مراحل طب صنعتی اعم از ارجاع به متخصص ، موضوع عدم صلاحیت ها ، جابجایی مشاغل و محدودیت کاری پرسنل تا زمان حصول نتیجه نهایی
2-  اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار اعم از فیزیکی ( صداسنجی ، روشنایی محیط ، ارتعاش سنجی ، امواج الکترومغناطیس ، سنجش میزان پرتو ، استرس های حرارتی ، سنجش میزان مکش هودهای آزمایشگاهها و رستوران ها ، ارزیابی کیفیت داخلی هوای ساختمان ها )،  ارگونومی( در مشاغل مختلف از جمله مشاغل عملیاتی ، اداری – دفتری ، مشاغل حمل باردستی ، مشاغل کشیدن و هل دادن اجسام ) ، شیمیایی (کلیه آلاینده های شیمیایی موجود در سطح مجتمع که پرسنل در معرض آنها هستند)و عوامل بیولوژیکی و مکانیکی توسط شرکت های پیمانکاری دارای صلاحیت های فنی لازم بصورت سالیانه و همچنین توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای مجتمع بصورت غیر روتین انجام می شود .
3- انجام کلیه ارزیابی ریسک های بهداشتی واحدهای مختلف اعم از اداری و عملیاتی به منظور شناسایی خطرات بهداشت حرفه ای و پیامدهای ناشی از آنها و درنهایت روش های کنترلی شامل حذف یا تغییر در روش تولید ، جایگزینی مواد در فرآیند تولید ، کنترلهای مهندسی ، وسایل حفاظت فردی و کنترلهای اداری ( شامل آموزش ، کار چرخشی و... )  لحاظ می گردد و بصورت سالیانه توسط کارشناس بهداشت حرفه ای بازنگری و بروزرسانی می شوند .
4- اجرای پروژه مطالعات روانشناسی بالینی، بررسی وضعیت پرسنل ، جلسات خصوصی مشاوره و همچنین تست های روانشناسی  در جهت ارتقاء سطح بهداشت روان پرسنل
5-اجرای برنامه های حفاظت شنوایی توسط شرکت های دانش بنیان ( تهیه و ساخت Ear mold برای کلیه پرسنل) و حفاظت تنفسی توسط تیم تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
6-اجرای پروژه های متنوع و مورد نیاز در سطح مجتمع از جمله : نصب سایلنسر در محیط های پرسرو صدا ، نظارت بر تعویض هودهای آزمایشگاه ،تهیه و نصب هودهای بازویی جوشکاری و برگزاری دوره های تخصصی ارگونومی توسط شرکت های خصوصی
7- تشکیل جلسات کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و سلامت مجتمع
8- دعوت از اساتید برتر دانشگاهها جهت برگزاری دوره های تخصصی آموزشی
9- بالا بردن سطح فرهنگ بهداشتی پرسنل از طریق اجرای کلاسهای آموزشی آشنایی با آلاینده های شیمیایی و فیزیکی محیط کار
10- نظارت جهت کاربرد صحیح و سایل حفاظت فردی و حضور در جلسات تاییدیه لوازم حفاظت فردی پرسنل
11- تعیین خط و مشی روشن و منطبق با موازین حفاظتی و بهداشتی برحسب شرایط اختصاصی هر کارگاه جهت حفظ و ارتقاء سطح بهداشت و ایمنی محیط کار و پیشگیری از ایجاد حوادث احتمالی و بیماری های شغلی
12- نظارت بر اجرای عملیات سمپاشی و طعمه گذاری علیه حشرات و جوندگان موذی در مجتمع
13- نظارت بر مواد غذایی و کنترل و نظارت بر واحد های تامین کننده مواد غذایی شرکت
14- بازرسی از کارخانجات ، کارگاهها ، واحد های تولیدی تامین کننده مواد غذایی شرکت
15- پایش آب شرب  (شامل کلرسنجی وPH سنجی روزانه از آب شرب، سنجش TDS  آب شرب مجتمع و انجام تست های میکروبی و شیمیایی آب ورودی  مجتمع )
16-پایش روزانه تسهیلات بهداشتی ساختمان ها و مناطق عملیاتی شرکت و بررسی کارت سلامت پرسنل خدماتی مجتمع
17- تشویق نفرات موفق در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت و اهدای تقدیرنامه و جوایز نفیس به ایشان
18- برگزاری مسابقات کتبی بهداشت و  تغذیه برای کارکنان و مسابقات آشپزی غذای سالم برای خانواده محترم کارکنان به مناسبت هفته سلامت و هفته غذا
19- غربالگری نفرات بیمار و در معرض خطر با ارزیابی نتایج معاینات طب صنعتی و مشاوره و آموزش به پرسنل
20- انجام معاینات آنتروپومتریک و ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی به کلیه پرسنل متقاضی
21-پایش روزانه درمانگاه و اورژانس مجتمع و در خواست خریدهای اضطراری در مواقع نیاز و بروژ کردن تجهیزات درمانگاه
اقدامات انجام شده واحد بهداشت در زمان کووید -19 در مجتمع اروند :
1-خرید و توزیع یک میلیون پانصد هزار عدد ماسک در بین کلیه پرسنل مجتمع
2- تشکیل کانال سلامت جهت اخذ اطلاعات از منابع رسمی نظیر سازمان WHO و وزارت بهداشت و درمان و در نهایت اطلاع رسانی عمومی اخذ شده جهت جلوگیری از نشر اکاذیب
3-تغییر در برنامه زمانی پرسنل نوبتکاری بصورت شیفت های 4-2-2( ایجاد فاصله گذاری هوشمند )
4-تشکیل جلسات کمیته سلامت  ( هر سه روز یکبار ) بصورت اضطراری و مستمر در خصوص کرونا ویروس
5-آموزش مستمر و روزانه پرسنل در مورد اطلاعات بروز کووید -19
6- تهیه پکیج سلامت و توزیع در میان  کلیه پرسنل جهت حفاظت خانوداه کارکنان از بیماری کووید -19 ( شامل تب سنج، پالس اکسیمتری ، ماسک کودک و بزرگسال )
7-توزیع محلول ضد عفونی کننده دست به تعداد 5000 عدد در چند مرحله برای کلیه کارکنان
8-نظارت بر نصب دستگاههای مخصوص ضد عفونی دست ( تعداد 110 دستگاه ) در کلیه نقاط شرکت
9-شناسایی گروه های پرخطر و دارای بیماری زمینه ای از طریق بررسی پرونده های طب صنعتی کارکنان
10-تهیه و توزیع ویتامین سی در بین کلیه کارکنان
11-کاهش ساعات کاری حضور پرسنل در مجتمع و اخذ موافقت مدیریت با مرخصی بانوان شاغل در شرکت
12-تعطیلی رستوران های مجتمع جهت کارکنان روزکار و سرو توزیع غذا بصورت یکبار مصرف و بسته بندی بهداشتی جهت پرسنل نوبتکار
13-کنترل روزانه ورود نفرات به مجتمع از طریق مشاهده علایم بالینی و تب سنجی
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب