تقدیر مدیران شهری از عملکرد پتروشیمی اروند در حوزه مسئولیتهای اجتماعی
03/08/19
پتروشیمی اروند در دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای پروژه خوش درخشیدشرکت پتروشیمی اروند در دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای پروژه که همزمان با روز جهانی مدیریت پروژه برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفت و لوح و تندیس این جشنواره به این شرکت اهدا شد.
03/08/17
پویش ایران همدل ، شرکت پتروشیمی اروند
03/08/16
اعضای کمیته شرایط اضطراری شرکت پتروشیمی اروند تجلیل شدندهمزمان با هفته پدافند غیرعامل و به منظور نکوداشت این هفته ، دکتر کریمی مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند در آئینی با حضور مدیران ارشد شرکت، در راستای تاکید بر اهمیت پدافند غیرعامل و نقش آن در ارتقاء آمادگی شرکت در شرایط اضطراری، از اعضای این کمیته تجلیل به عمل آورد.
03/08/14
بررسی چالشها و راهکارهای توسعه صنعت پتروشیمی در دیدار مدیرعامل پتروشیمی اروند با نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامینایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل پتروشیمی اروند در نشستی مشترک به بررسی چالشهای کلیدی و راهکارهای توسعه صنعت پتروشیمی پرداختند و در این نشست تخصصی تحلیل و شناسایی مسائل مرتبط با صادرات، هزینههای تامین مالی، نیاز به بهبود سیاستهای اقتصادی و ... بررسی شد.
سایر اخبار
تقدیر مدیران شهری از عملکرد پتروشیمی اروند در حوزه مسئولیتهای اجتماعی
03/08/23
پتروشیمی اروند در دهمین سمپوزیوم مدیران حرفهای پروژه خوش درخشید
03/08/19
پویش ایران همدل ، شرکت پتروشیمی اروند
03/08/17
اعضای کمیته شرایط اضطراری شرکت پتروشیمی اروند تجلیل شدند
03/08/16
بررسی چالشها و راهکارهای توسعه صنعت پتروشیمی در دیدار مدیرعامل پتروشیمی اروند با نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
03/08/14
بازدید سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی و نمایندگان مجلس از پتروشیمی اروند
03/08/10
دکتر کریمی: سامانه برات الکترونیک در تأمین مالی هوشمند و کاهش تورم نقش بسزایی خواهد داشت
خرید 000,420 کیلوگرم رول شرینک طبق تقاضای شماره 0359745 شرکت پتروشیمی اروند ، به مدت 24 ماه خورشیدی می باشد .
تاریخ شروع :
1403/08/20
تاریخ پایان :
1403/09/01
شناسایی شرکتهای واجد شرایط جهت تأمین کنندگان ماده شیمیایی اسید سولفوریک غلیظ 98 % ( نودو هشت درصد ) به ازاء دریافت اسید سولفوریک رقیق مجتمع خود را ، مطابق مشخصات فنی مندرج در سایت پتروشیمی اروند
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
درباره ماشرکت پتروشیمی اروند در یک نگاه
شركت پتروشيمي اروند بـزرگتـريـن توليد كننده زنجيره پـي وي سـي جهـان در راستاي آرمان هاي خودكفايي و توسعه صنعتي و با هدف تامين مـواد اوليه صنايع پايين دستي مورد نياز بازارهاي داخلي و خارجي در سايت 3 منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي و در زميني به مساحت 108 هكتار احداث گرديده است. از اهداف مهم اين پروژه صنعتي واقتصادي توليد محصولات با ارزش همچون محصول S-PVC با توليد ساليانه 300000 تن پلي و ينيل كلرايد به روش سوسپا نسيون و محصول E-PVCبا توليد ساليانه 40000 تن پلي وينيل كلرايد به روش امولسيون ،كاستيك... ادامه مطلب
واحدها
E-PVCكارخانه E-PVC اكثر مراحل فرايندي كه منجر به توليد PVC مي گردد مشابه كارخانه S-PVC است. در اين كارخانه فرايند پليمرزاسيون به صورت پيوسته انجام مي شود. خوراك VCM به همراه مواد شيميايي ديگر وارد راكتورها مي گردند.
بخش پليمرزاسيون واحدE-PVC شامل 3 راكتور مي باشد كه به صورت مداوم كار مي كند. در اين راكتورها فرايند توليد PVC به صورت امولوسيون مي باشد.
در اين راكتورها فرايند توليد pvc به صورت امولوسيون مي باشد.VCM در اين راكتورها به PVC تبديل شده و لاتكس توليدي به صورت پيوسته به بخش گاز زدايي و سپس به بخش خشك كن ها ارسال مي گردد.
لاتكس غليظ 50% در خشك كن ها توسط هواي داغ خشك به پدر PVC تبديل مي گردد.
پودر مذكور پس از غربال و كنترل سايز دانه بندي به سمت سيلوها ارسال شده و در نهايت بسته بندي مي گردد.
براي توليد E.PVC و S علاوه بر خوراك ورودي مواد مصرفي ديگري نيز به عنوان مواد افزودني و يا كاتاليست استفاده مي شود كه عمده آنها عبارتند از:
Dispersent Agent و كاتاليست ها
Emulsifier, stabilizer inhibitor, CrosslinkingStopper Defoamer و.. در يك مقايسه كلي دو كارخانه S.PVC و E.PVC مي توان گفت: در بخش خشك سازي S.PVC با استفاده از سانترفيوژها كيك PVC ، آبگيري ميشود و در واحد E.PVC با استفاده از تكنولوژي Membrane لاتكس تغليظ شده و در هر دو واحد جهت دستيابي به پودر از هواي گرم و خشك استفاده مي شود. سپس پودر توليدي جهت سايز بندي غربال مي شوند و پس از ذخيره در سيلوها نهايتا بسته بندي و انبار مي شود.ادامه مطلب
S-PVCكارخانه PVC از اهداف مهم پتروشيمي اروند توليد محصول با ارزش و اقتصادي PVC مي باشد. اين كارخانه با ظرفيت توليد ساليانه 300 هزار تن S.PVC و 40 هزار تن E.PVC جهت تامين نياز بازار هاي داخلي و صادرات به خارج از كشور در نظرگرفته شده است . پودر S.PVC در هشت گريد مختلف به روش سوس پانسيون و پودر E.PVC در پنج گريد به روش امولسيون توليد مي گردد.
1-بخش تامين خوراك (VCM and Demineralized Water Supply )
2-بخش محلول سازي و تهيه كاتاليست ها (Dissolving )
3-بخش پليمر اسوين (Polymerization )
4-بخش گاز زدايي (Degassing )
5-بخش خشك كردن و بسته بندي (Drying and Bagging )
خوراك اصلي كارخانه پي وي سي، توليدي در كارخانه EDC/VCM مي باشد.
استفاده از فناوري جديد شركت Vionnlit در فرايند توليد pvc باعث افزايش كيفيت و باز دهي محصول توليدي مي گردد.
در كارخانه s.pvc خوراك VCM دريافتي از واحد EDC/VCM در ناحيه 410 (بخش تامين خوراك)، آبگيري شده و به ناحيه پليمرزاسيون واحد S.PVC شامل 6 راكتور Batch مي باشد كه به دليل كاربرد تكنولوژي intercooler در ساختمان راكتورها باعث كاهش هزينه توليد و افزايش كارايي اين بخش گرديده است.
- در بخش پليمرزاسيون واحد PVC.S.PVC به روش سوس پانسيون و در راكتو رهاي پليمريزاسيون توليد مي گردد.ضمنا علاوه بر خوراك VCM تعداد زيادي ماده شيميايي به عنوان كاتاليست، Dispersant و ... همراه با VCM به راكتورها تزريق مي گردد.
- سوسپانسون خروجي از راكتورها پس از عبور از برج هاي گاز زدايي به بخش خشك كننده ها وارد مي شود و توسط سانترفيوژها، آبگيري و به سمت خشك كن ها مي رود.
سوسپانسون توليدي در راكتورها وارد سانترفيوژها شده و آبگيري مي شود. كيك حاصله در مرحله بعد در خشك كن ها وبه وسيله هواي داغ خشك مي گردد. نهايتا پودر PVC به بخش بسته بندي و انبار ارسال مي گردد.ادامه مطلب
EDC/VCMكارخانه EDC/VCM هدف از اين كارخانه توليد EDC (اتيلن دي كلرايد) VCM(وينيل كلرايد مونومر) به عنوان خوراك واحد PVC مي باشد.ادامه مطلب
CAكارخانه CA (كلر آلكالي) كارخانه كلر آلكالي ظرفيت توليدي بالغ بر 660.000 تن در سال كاستيك(NaOH) بر مبناي كاستيك 100% و معادل آن 1.320.000 كاستيك 50% را دارد. اين واحد به دو خط توليد تقسيم شده كه هركدام 50% از توليد كل را بر عهده دارد. خوراك اين واحد آب نمك با غلظت gr/lit 310-300 است كه براي توليد آب نمك 1.196.000 تن در سال شسته شده از واحد استحصال و شستشوي نمك(مجاور سربندر) به دست مي آيد.ادامه مطلب
SWکارخانه شستشوی نمک شرکت پتروشیمی اروند، اولین واحد از حلقه تولید زنجیره PVC ، به مساحت حدوداً 40 هکتاردر کیلومتر 6 جاده سربندر- آبادان احداث شده است.
وظیفه این کارخانه در گام اول خالص سازی نمک خام از ناخالصی های محلول و نامحلول، طی یک فرایند شستشوی هیدرومکانیکی توسط دو خط تولید مجزا و در گام بعدی تولید آبنمک اشباع و انتقال از طریق خطوط لوله به طول 23 کیلومتربه مجتمع پتروشیمی اروند بعنوان خوراک واحد کلرآلکالی می باشد.
ظرفیت تولید کارخانه شستشوی نمک بر اساس طراحی به میزان 4800 تن نمک شسته در روز و 1.584.000 تن در سال می باشد.ادامه مطلب